Fotonaponski paneli

Struja od sunca

 

  KUĆA ZA NAS DOO je jedna od pionira u integraciji solarnih sistema u regionu, u ponudi ima više različitih vrsta polikristalnih i monokristalnih fotonaponskih panela, po ceni od 1 evro/W  za monokristalne panele  i 0,84 evra/W za polikristalne panele.
  Kako je deo poslovne misije naše organizacije  da  damo doprinos što većem omasovljenju korišćenja obnovljivih izvora i solarne sisteme učinimo dostupnijim po ceni, uz optimizaciju dimenzija i tehničkih karakteristika, za svakog pojedinačnog klijenta nudimo odgovarajuće rešenje u skladu za njegovim specifičnim potrebama i zahtevima.
  Adekvatnu opremu biramo i nudimo na osnovu našeg iskustva i višegodišnje selekcije, bez favorizovanja  samo jednog proizvođača panela, invertora, kontrolera, akumulatora, dodatne opreme. 
  Fotonaponske solarne sisteme koje kompletno integrišemo, prodajemo pod našim znakom
  KUĆA ZA NAS, ali klijentima omogućavamo i da od nas nabave samo opremu ili pojedinačne komponente, da sami nabave opremu koju ćemo integrisati, radimo proračune proizvodnje i potrošnje sistema, dimenzionisanje sistema, održavanje postojećih sistema. 
  Na integraciji fotonaponskih sistema sarađujemo i sa renomiranim firmama i pojedincima iz naše branše i trudimo se da stvorimo dugoročne i kvalitetne poslovne odnose.
 
 
 
 
 
 
 
kuca za nas
Adresa: Jirečekova 1, Novi Sad, Srbija / kancelarija Kneza Mihaila 6, Srenska Kamenica | Telefoni: +381 63 8 442 111 | ©2009 KUĆA ZA NAS / Proizveo HeadMade